BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2010. május 21., péntek

Válaszok

Először Rachel kérdéseire válaszolok, Bogyó te várj a sorodra. :)

1. Igazából annyi ötletem van, és annyi különböző történet van a fejemben, hogy magam sem tudom eldönteni melyiken dolgozzak.:) Arra gondoltam hogy mindegyikből raknék fel 1-1 kis részletet és ti olvasók döntenétek el, hogy melyiket szeretnétek olvasni. Ezekből a történetekből kettőt még 14-18 éves korom között írtam, a többit az elmúlt 2 évben. Utóbbiakat nem fejeztem be, mindegyikből csak néhány hosszú fejezet van készen.

2. Nem, az igazi nevem Anna, az Angel csak egy becenév. Ebből hoztam ki Angelina-t. :)

3. Ezt nehéz lenne megmondani, mert én úgy gondolom hogy Angie karakterét inkább a történet formálja, olyanná válik amilyennek a körülmények megkívánják. Eleinte egy elesett kislány, aki elkényeztetett és képtelen önálló döntéseket hozni, majd amikor egyedül marad, akkor megtanulja kezelni a problémáit. Én sokkal inkább önállóbb vagyok és háziasabb.:) Ami közös bennünk az a lázadás, hogy egyikünk sem akar 1 lenni a tucatból. Na meg persze a vásárlási mánia. :)

4. Nem még nem találtam kiadót, jobb szeretném megvárni amíg kicsit lecseng ez a Twilight hisztéria. És még sokat kell csiszolnom a történeten.

5. Nálam a történetek úgy működnek mint egy műfenyő. :) Ez fura hasonlat, de máshogy nem tudom megmagyarázni. A "talp" azt jelenti, hogy milyen stílusú, hangvitelű, témájú történetet szeretnék írni, amibe beleilleszkedik a "törzs" vagyis a kész történet a fejemben. Az "ágak" pedig lassan egyesével kerülnek bele, vagyis általában az írás közben alakítom a történetet. De mindig pontosan tudom hogy hogyan fog végződni.

6. Magyar vagyok, pontosabban erdélyi magyar és anyukám részéről a nagyszüleim osztrákok. Magyarországon tanulok, de a barátaim, a családom egy része Ausztriában él, én pedig a határ mellett. Azért Ausztria van a profilomban, mert amikor elkezdtem a magyar nyelvű blogot akartam egy német nyelvűt is, csak közben leragadtam a magyarnál. :)

A képhez csak annyit fűznék hozzá hogy kb. 5 évvel ezelőtt készült rólam, akkoriban jó ötletnek tűnt feketére festeni a hajam, ráadásul vakuval fényképeztem és úgy nézek ki rajta mint 1 kísértet.oO És még Bogyó meg is photoshoppolta kicsit. De Angelina külsejéhez pont illett, amilyennek leírtam az alapján. Gondoltam rá hogy teszek fel új képet, de most egyáltalán nem úgy nézek ki mint Angie mert a hajam barna és a vállamig ér. De ha megszavazzátok akar teszek fel új képet. :D

Nagyon szívesen elküldöm neked a történeteket, sőt majd az Árnyjáró-val kapcsolatban is kikérném a véleményed. Vannak ötleteim, de azt hiszem a barátaimnak Bogyó kivételével már mind a könyökén jön ki az Árnyjáró. Hihi
Szóval ha adsz egy emailt akkor írok neked amilyen hamar tudok. :)És köszi a jókívánságokat, igyekszem jól vizsgázni. :)


Na Bogyó. Látod ez az amikor a hülyeség akaraterővel és szorgalommal párosul. Te vagy rá az élő példa. :D
1. Mivel több részesre tervezem, az elsőnek mindenképpen Árnyjáró lesz a címe. A többinek még nem tudom.
2. Bármilyen hihetetlen, de ha 1-2 órára berakod a fagyasztóba akkor fel lehet vágni. :D
3. Baby-nek, a Dexter szörnyet is halt volna. :D
4.Adam, azt hiszem egyértelmű. :)
5.Előtte hallgatok zenét, írás közben még egy pisszenés is zavar.
6.Nieran Christian Oakley O'Neill a teljes neve.
7. Oo A lila azt hiszem, de ez hogy jutott eszedbe??? Na mindegy nem akarom inkább tudni...
8.Zöld
9. Mindegyiktől van olyan ami tetszik. LXB-I just can't hate you VFC-Love in the club
10. Hát Jerome nevezte el The Nye-nak, mert szerinte ő egy külön faj. :) Én is így hívtam néha, meg Tweetie-nek ha bosszantani akartam. De inkább azt elemezzünk ki hogy te miért is vagy Bogyó kedves Bence... :)
Remélem elégedett vagy. :)

3 megjegyzés:

Maminti=Rachel írta...

haha most kibújt a szög a zsákból :D Szóval Bence :D hehe most lebuktál:D
Angie: köszönöm a válaszokat :)
Ms.Stargate@vipmail.hu ezt az email címedet pedig a chatboxban találtam nem olyan rég. erre írhatok?

Anna írta...

Igen, Rachel erre a címre írhatsz. :)

kryszi írta...

Szia Moon Angel!Háát,én most nem annyira kérdezni,csak örülgetni szeretnék egy kicsit :).Nagyon jó ez a kérdezz felelek,mert máris sokat megtudtunk rólad.Tudom,ez a blog nem arról szól,hogy kiadd magad,de sokkal jobb úgy rajongani valakiért,hogy egy archoz,egy személyhez lehet kötni.Ezért Rachelnek nem csak a kérdései,de a kérése is a lehető legjobb.Ha te is úgy gondolod,légyszi tegyél ki képet magadról :).

A Bence pedig igen is,hogy nagyon jó kis név,az én kisfiamat is így hívják ;). Pusz:kryszi